Home > Echtscheiding
scheiding in doetinchem

Echtscheiding regelen in Doetinchem

Bent u van plan een echtscheiding aan te vragen?

Een scheiding is in de meeste gevallen een ellendige gebeurtenis waarbij bovendien een belangrijk deel van uw leven verandert. U bent emotioneel en moet veel zaken regelen. U bent waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare advocaat die u kan begeleiden. De vakman uit Doetinchem is uw deskundige en betrouwbare partner op het gebied van echtscheiding in Doetinchem. Hij zorgt ervoor dat alle belangrijke zaken op de juiste manier geregeld worden, zodat u weer verder kunt met uw leven.

Scheiding regelen

Een echtscheiding brengt veel regelwerk met zich mee. Wij zorgen er voor dat er aan alles wordt gedacht, zodat niets vergeten wordt. Heeft u kinderen? Wij kunnen u adviseren over een omgangsregeling, ouderlijk gezag en het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant en alimentatie, waarbij we uiteraard uw wensen en behoeften bekijken. Als u en uw ex-partner het eens zijn, dan kunnen wij het juridische aspect van uw scheiding regelen, maar mochten u en uw ex-partner het niet met elkaar eens zijn, dan staan wij ook voor u klaar!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een afspraak maken? U bent van harte welkom op ons kantoor in Doetinchem. Bel naar 0314 - 79 92 22.

Menu