Home > Familierecht
personenrecht in doetinchem

Familierecht specialist in Doetinchem

Specialist in familierecht

Als u en uw partner gaan scheiden, krijgt u te maken met het personenrecht. Het personen- en familierecht recht houdt zich namelijk bezig met alle familie- en gezinsverwante zaken en valt onder het burgerlijk recht. Denk aan zaken zoals:

  • Echtscheiding
  • Omgangsregelingen en voogdij
  • Huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten
  • Alimentatie
  • Adoptie, erkenning vaderschap
  • Naamswijziging, leerplichtzaken, ouderlijk gezag

Wij zijn als advocatenkantoor in Doetinchem gespecialiseerd in het personen- en familierecht. We kunnen u adviseren bij verschillende situaties en we kunnen u bijstaan bij een scheiding.

Begeleiding bij uw echtscheidingszaak

Als advocaat in personenrecht kunnen we veel voor u regelen: alimentatie, omgangsregelingen, verdeling van de inboedel, voogdij over minderjarigen en meer. Een echtscheiding kost veel energie, tijd en moeite en dan zijn al die procedures die erbij komen kijken extra vervelend. Wij begrijpen dit en kunnen u goede begeleiding bieden bij uw scheiding, zodat u zeker weet dat alles goed wordt geregeld.

Neem voor een complete begeleiding rondom uw echtscheiding vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen u breed informeren en u van het juiste en persoonlijke advies voorzien in deze moeilijke tijd. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u een afspraak maken bij ons op kantoor in Doetinchem? Bel vrijblijvend!

Menu